Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Samen jullie openingsdans leren tijdens privéles?!

Hebben jullie jullie huwelijk gepland? En zijn jullie daarvoor van plan een geweldig dansfeest te geven voor al jullie vrienden en familie? Wat is er leuker om dan echt te kunnen schitteren tijdens de openingsdans die jullie natuurlijk samen dansen?!

Bij Salsa Contigo begeleiden wij regelmatig stellen bij het leren van de door hun geliefde openingsdans. Dit kan een Salsa, een Bachata, of natuurlijk ook een Merengue zijn. Net waar jullie voorkeur ligt!

Weten wat en wanneer we voor jullie kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in met en we plannen op korte termijn een gesprek waarin we de mogelijkheden voor jullie samen doorspreken!

Plezier staat voorop! Jullie zijn van harte welkom voor het leren van jullie openingsdans!

 

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen