Welke niveaus vind je bij Salsa Contigo?

Beginners

Een Beginnerscursus salsa is voor mensen die nog nooit salsales gevolgd hebben. Op een duidelijke wijze leer je de basisstappen van de Salsa LA Style on 1.
We besteden ruim aandacht aan de basis van de salsa en footwork en we geven extra aandacht aan de houding, ritme en leiding geven/krijgen. Daarnaast is er ook een kennismaking met Merengue en Bachata.

Intermediate

In deze cursus krijg je een uitbreiding van de salsatechnieken. De nadruk ligt nog meer op de vertrouwdheid in leiding geven/krijgen. We leren vlotte combinaties en ontwikkelen verder je dansvaardigheid met nieuwe figuren en passen.
Vanaf dit niveau worden er in de cursus uitstapjes gemaakt naar de Rueda de Casino, en Cha-Cha-Cha.

Advanced

Op dit niveau leren we nog meer technieken. Nu ben je klaar om je dans te upgraden met een meer uitgebreide reeks van bewegingen. De combinaties worden ondertussen wat moeilijker en vragen ook extra oefening en er wordt extra aandacht gegeven aan styling. Je bereikt een hoger level in je dans.Hier krijgt men af en toe te maken met Mambo on 2.
De cursussen worden aangeboden op Beginners, Intermediate en Advanced niveau. Iedere cursus wordt afgerond met een feest.

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen