DANSLESSEN

Salsa

Salsa is tegenwoordig heel populair! Het is een passievolle, opzwepende en tropische dans waar je veel plezier aan beleeft en die je veel positieve energie brengt. Wil jij op een gezellige manier Salsa leren dansen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt les volgens een gestructureerd lesprogramma, waarbij voldoende ruimte is voor oefening en om vragen te stellen.
Kies je niveau en meld je aan voor een Gratis Proefles

Inschrijven

Bachata

De Bachata is een romantische dans uit de Dominicaanse Republiek.
De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans genoeg uitdaging.
Tijdens de bachata les bij Salsa Contigo in Arnhem is er aandacht voor dansen, jezelf kunnen zijn, ontmoeting en plezier. Onder leiding van onze enthousiaste dansdocenten leer je tijdens de danscursus stap voor stap bachata dansen.
Kies je niveau en meld je aan voor een cursus of een Gratis Proefles.

Inschrijven

Kizomba

Kizomba is een van oorsprong Angolese dans. Met zijn gelijknamige muzieksoort is deze in korte tijd over de hele wereld immens populair geworden.
Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. De bewegingen zijn vloeiend en sensueel. Combinaties hebben vaak een cirkelpatroon. De term “Kizomba” betekent “Feest” en een feest is het om deze sensuele en romantische dans te leren dansen.
Kies je niveau en meld je aan voor een cursus of een Gratis Proefles.

Inschrijven

Privéles

Met privélessen kunnen jullie in een op jullie afgestemd tempo, door de lesstof heen gaan. Zo krijg je in korte tijd de Salsa of Bachata onder de knie. De lessen zijn op afspraak. Doordeweeks of in het weekend. Neem contact op om met ons af te spreken om bijvoorbeeld gedurende een of meerdere maanden regelmatig een uurtje les te nemen.

Contact

Kennismakingscursus

Bij ons heb je de mogelijkheid om onze kennismakingscursus van 4 weken te volgen. Je krijgt dan 1 uur per week les. Elke week geven wij een andere les in Merengue, Kizomba, Salsa en Bachata. Na deze cursus weet je welke dans je het meeste aanspreekt en kun je vrijblijvend besluiten om door te gaan met onze reguliere cursussen.

Ik geef me graag op!

Leren dansen in 1 dag?!

Lijkt het je leuk om Salsa, Bachata of Kizomba te leren dansen, maar heb je geen tijd om een cursus te volgen? Of wil je gewoon lekker een dag knallen en dan al op de dansvloer kunnen schitteren? Leer bij ons dansen in 1 dag! In een paar uur tijd beheers je de basis en danstechnieken van deze sensuele dansen. Na afloop kun jij leiden/volgen en samen met een danspartner mooie figuren uitvoeren op de dansvloer!

Ja dat lijkt me leuk!

Salsa Ladystyling

Salsa Contigo organiseert regelmatig een "Salsa Ladystyling". Salsa Contigo geeft deze lessen! Doel van de lessen is om te werken aan de 4 S-en: Styling, Sexyness, Selfesteem &  Salsa Skills. Stap uit je comfortzone en haal de powervrouw in jou op de dansvloer naar boven. Maak je klaar om hard te werken, neem je hakken mee en geef je gauw op!

Ja ik doe mee!

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen