Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

            Hiervoor kun je bij Salsa Contigo terecht!

                Salsa                                  Bachata                                   Kizomba

 

Plezier in dansen!

Salsa Contigo biedt danslessen van beginners tot advanced. De dansen die geleerd worden zijn Salsa, Bachata en Kizomba. Maar er is in de les ook regelmatig tijd voor uitstapjes naar andere dansen als de Merengue en de Zouk. Bovendien ben je regelmatig op vrijdag of zaterdag welkom voor de gezelligste Salsa, Bachata en Kizomba dansfeesten!

Salsa   Bachata   Kizomba

 

Privéles

Met privélessen kunnen jullie in een op jullie afgestemd tempo, door de lesstof heen gaan. Zo krijg je in korte tijd de Salsa of Bachata onder de knie. De lessen zijn op afspraak. Doordeweeks of in het weekend. Neem contact op om met ons af te spreken om bijvoorbeeld gedurende een of meerdere maanden regelmatig een uurtje les te nemen.

Contact

 

Kennismakingscursus

Bij ons heb je de mogelijkheid om onze kennismakingscursus van 4 weken te volgen. Je krijgt dan 1 uur per week les. Elke week geven wij een andere les in Merengue, Kizomba, Salsa en Bachata. Na deze cursus weet je welke dans je het meeste aanspreekt en kun je vrijblijvend besluiten om door te gaan met onze reguliere cursussen.

Ik geef me graag op!

 

Leren dansen in 1 dag?!

Lijkt het je leuk om Salsa, Bachata of Kizomba te leren dansen, maar heb je geen tijd om een cursus te volgen? Of wil je gewoon lekker een dag knallen en dan al op de dansvloer kunnen schitteren? Leer bij ons dansen in 1 dag! In een paar uur tijd beheers je de basis en danstechnieken van deze sensuele dansen. Na afloop kun jij leiden/volgen en samen met een danspartner mooie figuren uitvoeren op de dansvloer!

Ja dat lijkt me leuk!

 

Lady Salsa Solo

Salsa Contigo organiseert regelmatig een "Salsa Solo for Ladies". Ariga geeft deze lessen! Doel van de lessen is om te werken aan de 4 S-en: Styling, Sexyness, Selfesteem &  Salsa Skills. Stap uit je comfortzone en haal de powervrouw in jou op de dansvloer naar boven. Maak je klaar om hard te werken, neem je hakken mee en geef je gauw op!

Ja ik doe mee!

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen