Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Dansworkshop

Ben je voor een groep op zoek naar een leuke en originele workshop in Arnhem? Dan kan Salsa Contigo een geweldige dansworkshop Salsa, Bachata, Merengue, Zouk of Kizomba verzorgen. Eventueel in combinatie met een gezellig tapasdiner!

In een kort tijdbestek leren jullie een swingende dans naar keuze: Salsa, Bachata, Merengue, Zouk of Kizomba.

Geen danservaring? Geen probleem. Wij beginnen met onze workshops bij de basis. Tenzij jullie als groep al verder zijn, dan kunnen we natuurlijk op een hoger niveau insteken! Voor je het weet heb je met z'n allen deze swingende en gezellige dansen 'letterlijk' onder de knie!

Of het nu gaat om een familiefeest, een vrijgezellenavond, surpriseparty,  personeelsfeest of een gezellig avondje uit met vrienden, alles is mogelijk!

Neem contact op! Wij denken graag mee over een originele invulling van jullie uitje!

Klik hier!

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen