OVER ONS

De gezelligste dansschool van Arnhem waar plezier in dansen en vriendschappen centraal staan.

Begin jaren '90 nam Said Achouiti in Arnhem het initiatief om Salsa dansen in een nieuwe, originelere vorm te brengen. Daarvoor richtte hij dansschool Salsa Contigo op aan de Varkensstraat in Arnhem. Salsa Contigo betekent "Dans je de Salsa met me mee?"

In de jaren daarvoor volgde Said zelf diverse Salsa cursussen in Nederland en in New York USA. Hij deed hierbij uitgebreide ervaring op in het uitvoeren van de verschillende Latijns-Amerikaanse dansen.

Eigen variaties

Zijn internationale ervaring in de salsa bracht Said ertoe binnen diverse dansstijlen zelf diverse variaties te ontwikkelen. Hierdoor is Said in staat de Salsa, Bachata, Zouk en Son Montuno in hun meest authentieke vorm toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Dansschool sinds 1994

In 1994 richtte hij zijn dansschool Salsa Contigo op. Vanaf dat jaar zijn in Arnhem al deze Latijns-Amerikaanse dansen te volgen. Dankzij de grote inzet en het snelle resultaat van zijn cursisten is sinds de start van zijn dansschool het enthousiasme van Said alleen maar toegenomen.

Salsa

Bachata

Kizomba

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen