Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Salsa Contigo

De gezelligste dansschool van Arnhem regio gelderland?


Begin jaren 90 nam Said Achouiti in Arnhem het initiatief om het Salsa dansen in een nieuwe, originelere vorm te brengen.
Said volgde salsacursussen in Nederland en in New York. Hij deed hierbij intensieve ervaring op in het uitvoeren van de verschillende Latijns-Amerikaanse dansen. Zijn internationale ervaring in de salsa bracht Said er toe binnen de diverse stijlen zelf diverse variaties te ontwikkelen. Hierdoor is Said in staat de Salsa, Bachata, Zouk en Son Montuno in hun meest authentieke vorm toegankelijk te maken voor een breed publiek.

In 1994 richtte hij zijn dansschool Salsa Contigo op en vanaf die tijd zijn al deze latijns-amerikaanse dansen te volgen.

Dankzij de grote inzet en het snelle resultaat van zijn cursisten is sinds de start van zijn dansschool het enthousiasme bij Said alleen maar toegenomen.

Salsa

Bachata

Kizomba