Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Salsa Workshop

Bent u opzoek naar een leuke Vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in Arnhem? Dan bent u bij Salsa Contigo op het juiste adres voor swingende salsa, Bachata of Kizomba workshops en dinner arrangement.

Laat je meevoeren door één of meerdere professionele salsadocenten. Tijdens de swingende salsa workshop leren de deelnemers in een kort tijdsbestek een Caribische dans naar keuze: Salsa, Bachata, Merengue of Kizomba. Geen danservaring? Geen probleem. Wij beginnen met deze salsa workshop bij de basis en voor je het weet, heb je met z'n allen deze swingende en gezellige dansen 'letterlijk' onder de knie!

Of het nu gaat om een familiefeest, een vrijgezellenavond, surpriseparty,  bedrijfsfeest of gewoon gezellig een avond weg met vrienden of collega’s, alles is mogelijk, ook in combinatie met een lekkere tapasdiner te boeken.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!