Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Salsa Lady Styling


Sinds 2004 is Theena actief bij Salsa Contigo

Al lerende heeft Theena haar dansskils ontwikkeld door workshops te volgen in binnen-en buitenland, in showteams gedanst te hebben en eigen choreo's uit te voeren. Naast Salsa heeft Theena zichzelf ook ontwikkeld in stylen als Bachata, Zouk, Kizomba en Zumba. Dit is terug te zien in haar unieke eigen dansstyle; Speels, Sierlijk, Sensueel, Rust en Zelfverzekerd. 

Sensueel, Sierlijk en Vrij bewegen vinden veel dames toch nog lastig. 

Ik nodig jullie uit om in 4 weken tijd jouw dansskills uit te breiden! Ik inspireer & geef tools om jouw technieken & vrouwelijkheid op de dansvloer te ontwikkelen zodat je straks nog zelfverzekerder kunt genieten! 

Tijdens deze bootcamp komen houdingen, armbewegingen, draaitechnieken en voetenwerk aan de orde. Door het volgen van deze bootcamp krijg je meer controle over je bewegingen en leer je een aantal mooie variaties die je op de dansvloer tot uiting kunt brengen.
4 weken vanaf september.
kosten: €35 en voor contigo cursisten €25 in totaal.


Geef je op door het contactformulier hieronder in te vullen

Ik doe mee

Alle voordelen van Dansschool Salsa Contigo

  • Een ideale mix tussen veel leren, veel lachen en het samen naar je zin hebben
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Iets leuks met je partner doen
  • Goed voor je conditie/gezondheid
  • Als uitlaatklep en voor de ontspanning
  • Geen partner nodig om in te schrijven
  • Film je eigen les om thuis te oefenen
  • Gemiste les kun je makkelijk inhalen

Contactformulier

Interesse in een van onze mogelijkheden? Laat het ons weten door je gegevens hier achter te laten! We nemen op korte termijn contact met je op!

 

Beoordeling door klanten: 4,9/5 -14 beoordelingen