Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

"Sensuele interactie tijdens het dansen van de Kizomba"

 

Kizomba

Kizomba is een dans met een muzikaal genre met de oorsprong in Semba, Angola. De term “Kizomba” betekent “Feest” en een feest is het om deze sensuele en romantische dans te leren dansen.

Geef je via de button direct op voor een eerste gratis proefles Kizomba!

Gratis Kizomba proefles

 

Hoe lang duurt het voordat ik aardig Kizomba kan dansen?

Alle dansen leer je zo snel mogelijk door heel veel te oefenen. Daar is bij ons alle gelegenheid voor! Want naast de wekelijkse lessen, organiseren wij ook heel regelmatig gezellige dansfeestjes waar je al direct aan mee kan doen!

Geef je via de button direct op voor een eerste gratis proefles Kizomba!

Gratis Kizomba proefles

 

Heb ik een danspartner nodig?

Nee, ongeveer de helft van onze cursisten meldt zich individueel aan, zonder danspartner dus. Omdat we tijdens de lessen wel graag willen dat iedereen een danspartner heeft, worden de groepen zo samengesteld dat dit eigenlijk (bijna) altijd lukt. Wil je wel met je eigen danspartner dansen, dan is dat natuurlijk ook prima!

Gratis proefles Kizomba

Ontdek nu ook hoe leuk Kizomba is!

Onze Kizomba lessen worden gegeven door onze professionele dansleraren die zowel heel ervaren zijn in de Kizomba als in het lesgeven in deze mooie dans.

Bij al onze lessen staat plezier in het dansen en met elkaar, voorop!

Wilde jij altijd al dansen? Aarzel dan niet langer en meld je aan! Je zult ervan staan te kijken hoe snel jij op dansfeestjes aan het stralen bent!

Meld je aan voor een eerste gratis Kizomba proefles! Als je onderstaand formulier invult, nemen we snel contact met je op om je uit te nodigen!