Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

"Wat een heerlijke dans de Bachata! Heerlijke muziek, romantiek en ritme.."

 

Bachata

Bachata is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. De Bachata muziek is een mix van  ritmes. De teksten gaan vaak over liefdes- en levensverhalen.

De Bachata dans heeft een sierlijke, romantische stijl en wordt veelvuldig gedanst op onze dansfeestjes. Geef je via de button nu op voor een gratis proefles!

Gratis Bachata proefles

 

Wanneer kan ik de Bachata goed dansen?

Alle dansen leer je zo snel mogelijk door heel veel te oefenen. Daar is bij ons alle gelegenheid voor! Want naast de wekelijkse lessen, organiseren wij ook heel regelmatig gezellige dansfeestjes waar je al direct aan mee kan doen!
Geef je via de button direct op voor een eerste gratis proefles Bachata!

Gratis Bachata proefles

 

Heb ik voor Bachata een danspartner nodig?

Nee, ongeveer de helft van onze cursisten meldt zich individueel aan, zonder danspartner dus. Omdat we tijdens de lessen wel graag willen dat iedereen een danspartner heeft, worden de groepen zo samengesteld dat dit eigenlijk (bijna) altijd lukt. Wil je wel met je eigen danspartner dansen, dan is dat natuurlijk ook prima!

Gratis Bachata proefles

Ontdek nu ook hoe leuk Bachata is!

Onze Bachata lessen worden gegeven door Said Achouiti en danspartner. Zij zijn zowel zeer ervaren in de Bachata als in het lesgeven.
Bij al onze lessen staat plezier in het dansen en met elkaar, voorop!
Wilde jij altijd al dansen? Aarzel dan niet langer en meld je aan! Je zult ervan staan te kijken hoe snel jij op dansfeestjes aan het stralen bent!

Meld je aan voor een eerste gratis Bachata-proefles! Als je onderstaand formulier invult, nemen we snel contact met je op om je uit te nodigen!