Salsa Workshop

Altijd al leuk en snel basis salsa willen leren dansen?

Salsa is onze specialiteit!
Op deze swingende latin muziek leren wij jullie salsa en bachata dansen. In onze salsa workshop leer je op een toegankelijke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van de salsa- en bachata-dans. Naast het aanleren van de pasjes staat zéker ook het hebben van plezier centraal! Lekker lachen met elkaar en op een andere, bruisende manier met elkaar in beweging komen.

Vrijgezellen feesten
Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba of zouk Vrijgezellenfeest Workshop
Een vriendin of je zus gaat binnenkort trouwen; een bijzondere stap in haar leven die je niet ongevierd wilt laten. Al 20 jaar geven wij Salsa en Bachata workshops voor vrijgezellenfeestjes.
Wij zullen je een bruisende middag of avond bezorgen. Eerst leren wij jullie de basisstappen van het Salsa en Bachata dansen. En daarna geven we binnen de Salsa en Bachata vrijgezellenfeest workshop aandacht aan Salsa en Bachata combinaties.Bij het samen dansen rouleren we telkens, zodat er lekker beweging en afwisseling in zit en je met iedereen in contact komt. Je kunt er verzekerd van zijn dat het jullie heel veel lol oplevert!
Salsa en Bachata Vrijgezellenfeest Workshop is ook te combineren met een tapas diner.

Salsa Workshop & Tapas diner?

Combineer onze Salsa workshop met heerlijk eten en drinken. Ons meest populaire arrangement bestaat uit een salsa workshop, halverwege de workshop een pauze om drankjes te bestellen en ter afsluiting een lekker tapas diner met daarbij maar liefst 3 uur onbeperkt drinken en een ijstaart toe.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende prijsopgaaf: