Privé-les en Openingsdans

Een spetterende openingsdans voor je mooiste dag?

Een spetterende openingsdans op je trouwdag?
Wat is er romantischer dan samen een openingsdans te dansen op je bruiloft?
Leren dansen voor je bruiloft is een speciaal cadeau dat jij en je verloofde elkaar kunnen geven.
Kies een mooi muzieknummer waar je op wilt dansen. Dat hoeft niet perse Salsamuziek te zijn, ook op andere muziek kun je prachtig Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba of zouk dansen.
Samen werken we aan een persoonlijke, unieke openingsdans die jullie op het lijf geschreven zal zijn. We leren je de openingsdans goed gedoseerd en met een heldere uitleg; je zult verstelt staan dat je veel meer kunt dan je had gedacht!

Privéles

Gewoon een keer je vriend of vriendin verrassen met exotische dansstijlen? Of gewoon even de puntjes op de i zetten met wat individuele aandacht voor jou en je partner?
Met salsa/bachata privé lessen kan je in een snel tempo dat volledig aansluit op je eigen vorderingen door de lesstof heen gaan, zodat je in korte tijd de salsa of bachata onder de knie krijgt.

De lessen zijn op afspraak; doordeweeks of in het weekend. Stuur een mail of neem telefonisch contact op voor een afspraak. Je kunt met ons afspreken om bv. gedurende één of meerdere maanden regelmatig een uurtje les te nemen.

Vrijgezellen feesten

Salsa en Bachata Vrijgezellenfeest Workshop
Een vriendin of je zus gaat binnenkort trouwen; een bijzondere stap in haar leven die je niet ongevierd wilt laten.
Al 20 jaar geven wij Salsa en Bachata workshops voor vrijgezellenfeestjes.
Wij zullen je een bruisende middag of avond bezorgen. Eerst leren wij jullie de basisstappen van het Salsa en Bachata dansen. En daarna geven we binnen de Salsa en Bachata vrijgezellenfeest workshop aandacht aan Salsa en Bachata combinaties.Bij het samen dansen rouleren we telkens, zodat er lekker beweging en afwisseling in zit en je met iedereen in contact komt. Je kunt er verzekerd van zijn dat het jullie heel veel lol oplevert!

Salsa en Bachata Vrijgezellenfeest Workshop is ook te combineren met een tapas diner.

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende prijsopgaaf: