Agenda

Wat is onze agenda?

jan
27
za
Voorronde DDS NK Salsa bij Salsa Contigo tijdens only dance.
jan 27 @ 22:00 – jan 28 @ 03:00

Voorronde DDS NK Salsa bij Salsa Contigo tijdens only dance party met Dj Latin Pro. 

We zijn gekozen om een voorronde van het DDS NK Salsa te houden! We zijn daar trots op, omdat wij, als dansschool, het belangrijk vinden dat dansers zichzelf uitdagen en verbeteren in een sociale setting, waar het plezier zeker niet vergeten wordt.
Deze ronde zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari 2018 Locatie:
Salsa Contigo | Varkensstraat 4 | Arnhem

op vrijdag 12 januari om 22.00 uur wordt info hiervoor gegeven aansluitend vrij dnasen!
De Salsascene kent een zeer diverse bevolking. Zo heb je de sociale danser, die danst voor de fun en de contacten met anderen, en aan de andere kant de danser die zichzelf net een beetje meer uitdaagt, die zich wilverbeteren, verslaafd is aan de dans en die graag laat zien wat hij in huis heeft. Dat je leeft van de ene Salsa party naar de andere, en dat niets anders er meer toe lijkt te doen. En alles tussen die twee uitersten in. Voor de dansers die ‘in’ zijn voor een uitdaging, en die hun dansen naar een hoger niveau willen tillen, organiseert SalsaBelang de DDS NK Salsa.
Salsa Belang Nederland biedt gepassioneerde dansers een podium om hun skills te tonen, en in een vriendschappelijke setting te strijden om het Nederlands Kampioenschap Salsa. De wedstrijden zijn voor iedereen, zowel voor amateurs en professionals in koppels of solo, en teams, in verschillende categorieën/stijlen. Het sociale aspect staat voorop. De winnaar is immers de beste van de paren die deelnemen!
Salsa Belang is onafhankelijk van welke dansschool dan ook. Het DDS NK Salsa wordt georganiseerd in samenwerking met Dutch Dance Sports. Door de steun van deze internationale dans organisatie wordt ook uitzending naar het buitenland mogelijk en kan Salsa Belang een goede, eerlijke competitie garanderen.
Om deel te kunnen nemen aan het DDS NK Salsa 2018 moet je plaatsen via een voorronde (uitgezonderd Teams en Salsa on Wheels). Deze voorrondes worden gehouden op verschillende locaties in het hele land, tijdens een Salsa party als de onze. Je schrijft je van tevoren in via de site van Dutch Dance Sports (KLIK HIER) voor de stijl van jouw voorkeur (On1, On2 of Cubaanse Salsa) en geeft aan of je amateur (Prechamp) of (semi)professional (Master) bent. Er zijn zelfs klassen voor 50+ en Solo! Let op! Een week voor de voorronde sluit de inschrijving! In deze voorronde wordt je gejureerd door 3 allround juryleden. Naar gelang het aantal deelnemers plaatsen zich de top 3, en soms wel de hele voorrondefinale zich voor de uiteindelijke finale van het DDS NK Salsa op 12 mei 2018. Mocht je je niet plaatsen, dan mag je een volgende voorronde gewoon weer meedoen, zo vaak als je wil! Alle dansers die zich door middel van deze voorrondes plaatsen komen tegen elkaar uit op het DDS NK Salsa, waaruit dan 1 Nederlands Kampioen komt in elke Categorie/Klasse. Plaats je je voor de finale, mag je ook een eigen choreografie dansen. Voor alle info kijk je opwww.salsabelang.nl
Doe mee en schrijf je in!
Vragen? stuur even een mailtje naar info@salsabelang.nl